Humor Herold

Humor Herold - Szórakozz mások hülyeségein!

Lájkolom Humor Heroldot

Archívum

Benzinkúton

2011.07.07. 12:36 Zso80

Benzinkutas felfigyel egy sírdogáló szőke nőre. Kérdezi tőle, hogy mi a baj..

- A gyújtáskapcsolóban hagytam a kocsikulcsot és az ajtót véletlenül lezártam a zárgombbal. Nem tudom, hogy nyissam ki.

- Sajnos én nem tudok a pult mögül kimenni, hogy segítsek, de itt van egy darab drót, ezzel az ablaknál próbáljon meg benyúlni és a zárgombot felhúzni.

Szőke boldogan kisiet a töltőállomás épületéből. Néhány perc múlva hangosan röhögve, a nevetéstől kicsordult könnyeit törölgetve belép egy férfi...

- Hát ez nem igaz! ... Hát ilyen nincs!

- Mi történt uram? - kérdezi udvariasan a kutas.

- Képzelje el... kint van egy szőke nő aki egy darab dróttal próbálja a kocsiját kinyitni...... mondja a röhögéstől fuldokló ember.

- Uram! - csattan fel a kutas ...- Ön igen modortalan. Miért kell nevetni másnak a baján. Ön is kerülhet még hasonló helyzetbe és akkor Önnek is jó lesz, ha egy darab dróttal ki tudja nyitni a kocsiját!

- Nem azon nevetek én ! - mondja a férfi...., Hanem azt röhögöm, hogy az a szerencsétlen küszködik a dróttal, de bent ül egy másik szőke aki irányítja, Kicsit balra, Kicsit Jobbra.............

 

A bejegyzés trackback címe:

https://humor-herold.blog.hu/api/trackback/id/tr103065592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása